Nyhetsbrevet

 

I tillegg til å gi ut det månedlige magasinet sender vi i også ut ukentlige nyhetsbrev. Og dette er en utrolig praktisk blekke som mange er veldig glad for å motta. Her er kortere saker, men også gjerne svært praktiske saker, som for eksempel produkt-guider og tips til andre interessante websider og saker som har med tur, fysisk aktivitet og trening og gjøre.

 

Epost. Det ukentlige nyhetsbrevet kommer rett i innboksen din, og du kan velge om du vil lese det i selve eposten eller om du vil klikke deg inn til en noe mer forseggjort design. Hver uke begynner vi nyhetsbrevet med en hovedsak. Dette er en sak som er helt unik for nyhetsbrevet, så du kan være trygg på at vi ikke publiserer dette stoffet flere ganger. Noen ganger tar vi gjerne opp noe som vi også følger opp i hovedmagasinet, men det er alltid egne, originale saker som kommer i nyhetsbrevet, så det er aldri snakk om blåkopi. Vi har også med våre “tre gode tur og trenings-tips” spalte, der vi kommer med tre gode tips på ting og tang som har med fysisk aktivitet å gjøre. Det kan være tre gode ryggsekker, tre gode bøker om tur og trening, tre gode telt, tre gode sykler og så videre.

 

Intervjuer. I nyhetsbrevet har vi også hver eneste uke vår podcast “Tur og trening”. Dette er en utrolig populær podcast, og vi har masse godt stoff. Det kan gå på ting som intervjuer/samtaler med spesielle mennesker som har med tur og trening å gjøre, eller også rene reportasjer i lydformat.

 

Meld deg på. Dersom du er interessert i å motta vårt ukentlige nyhetsbrev skal du være klar over at dette er helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på denne epost-tjenesten. Da vil du få en epost i innboksen din. Denne eposten inneholder en link som du er nødt til å klikke på for at ditt gratis-abonnement skal aktiveres. Dette gjør vi for å forsikre oss om at kun de som er virkelig interessert i å motta nyhetsbrevet faktisk også mottar det, så det er viktig at du bekrefter din interesse ved å trykke på denne linken. Etter at du har bekreftet ditt gratisabonnement trenger du ikke gjøre annet enn å vente spent på hvert eneste nyhetsbrev. De sendes ut hver eneste fredag. Dersom du ikke mottar nyhetsbrevet er det muligens fordi eposten har havnet i spam-filteret. Da må du bare sjekke om det ligger der, også trykke på knappen som sier at eposten ikke er spam.