magasinet

Vi har planer om å komme ut med en utgivelse hver måned. Dette er vårt hovedmagasin. Her vil du finne en rekke spennende saksområder. Vi prøver for eksempel alltid å ha med noe om muskel- og styrketrening. Og vår medarbeider på dette feltet er det kjente kroppsbyggeren Sigurd Tjomsvoll. Hver måned kommer han med spesialtips i sin spalte, i tillegg til at vi jevnlig publiserer tips når det gjelder diett og konkrete øvelser. I tillegg til styrkestoffet har vi alltid med flere artikler når det gjelder løping. Vi vet at løping er populært, derfor skriver vi mye om det. Det samme gjelder sykling. Sykling er utrolig populært, både innendørs sykling og utendørssykling. Vi skriver om alt dette. Ikke glem at en viktig del av magasinet er testing av produkter. I juni-nummeret hadde vi derfor en lengre artikkel om innendørssykler, og en liknende reportasje gjorde vi på ro-maskiner. Vi dekker også klatring, både klatring i vegg og utendørs, samt en rekke andre av de mest populære treningsformene i Norge. Ballspill dekker vi bare i noen grad.

 

Tur. I tillegg til å skrive om trening skriver vi også mye om turgåing. Vi er jo veldig opptatt av dette i Norge, og en skal selvsagt ikke glemme at dette er en viktig del av det vi forbinder med å være aktiv. Vi skriver jevnlig om gode turer over hele Norge. Vi viser deg hvordan du finner disse turene, og gir deg all den informasjonen du trenger. I tillegg “trykker” vi jevnlig lengre reportasjer om turer noen av våre medarbeidere har tatt. Dette er glimrende lesestoff som gjerne gir en masse inspirasjon. Tenk bare på hvor fantastisk det er her i Norge, med massevis av turmuligheter i hver årstid. Med et abonnement på Normann-Energi er du dekket på dette området, og har et godt redskap for å planlegge din neste tur.

 

Hundehold. Vi vet at mange som liker å gå på tur, og som liker en aktivt livsstil, gjerne har hund. Og det synes vi er en meget god ide. Har du hund, har du ikke bare en unnskyldning til å gå mye på tur, det er jo en plikt. Folk som har hunder er klart i en bedre helsemessig situasjon enn de som ikke har hund. Derfor skriver vi litt om dette med hund, og ting du må tenke på i den forbindelse. Hva kan hunden spise? Hvordan trener du opp hunden? Hvordan unngår du at hunden din blir aggresiv? Den kjente hundetreneren Thomas This-Evensen skriver vår hundespalte, og han har jo mange års erfaring på området så vi i er utrolig glade for å ha ham med oss.